[KNIFE] Regulament Jucatori

Distribuiţi
avatar
Cry
✪✪✪✪✪✪
✪✪✪✪✪✪

Mesaje : 24
Data de inscriere : 18/04/2016
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti

[KNIFE] Regulament Jucatori

Mesaj Scris de Cry la data de Sam Apr 30, 2016 9:54 pm

Salutare dragule jucator, daca esti aici, cu gandul de a citi acest topic, inseamna ca te intereseaza ordinea si corectitudinea, drept pentru care ai respectul meu! In principiu, regulamentul pentru jucatori este cel pe care trebuie sa il citesti, dar n-ar strica sa arunci un ochi si peste regulamentul pentru admini, doar sa vezi ca si adminii au obligatii si reguli de respectat(aduc acest lucru in vazul celor care cred ca adminii au numai drepturi, iar obligatii mai putin). Asadar...

Regulament pentru jucatori

1. Folosirea codurilor si a bug-urilor care pot avantaja jucatorii intr-un mod similar codurilor este sanctionata cu ban permanent!

2. Limbajul vulgar este sanctionat cu gag/ban temporar, in functie de gravitatea cuvintelor folosite.

3. Reclamele la alte servere/forumuri se sanctioneaza cu gag (pentru bind)/ban permanent. In cazul in care jucatorul are bind si nu face reclama in mod voitor, acestuia i se va da gag cu motivul "scoate bind-ul"; eventual i se va explica si cum sa il scoata.

4. Este interzisa folosirea numelor obscene sau care jignesc jucatorii/adminii. In aceasta situatie, se schimba numele jucatorului respectiv, sau i se da kick.

5. Injuraturile la adresa adminilor sunt strict interzise - ban 360 minute.

6. Pentru a anunta un posibil codat folositi say_team@ + numele codatului(u@ + mesaj). In caz contrar, primiti gag doua minute.

7. Este interzis a se face spam pe server, afisand acelasi mesaj in mod excesiv pe chat-ul public - avertisment/gag/kick.

8. Nu stresati adminii cu fel si fel de cereri inainte de a vizita forumul - avertisment/gag.

9. Jucatorilor li se permite uzul de bhop cfg.

10. Adminii au dreptul de a cere unor jucatori sa intre cu VAC pe server; asta doar in cazul in care exista un fundament solid care sa motiveze solicitarea!

11. In cazul in care doriti sa reclamati un admin, nu o faceti fara dovezi solide; trebuie sa aduceti argumente si materiale care sa arate cat mai clar ceea ce a savarsit adminul in cauza; in caz contrar, reclamatia nu vi se va lua in considerare

12.Modul knife vizionati un tutorial (O SA PUN LINK MAI TARZIU)

IMPORTANT:
Ne rezervam dreptul de a aduce orice fel de modificare asupra regulamentului de fata. Incalcarea unei reguli neprevazute in regulament va fi sanctionata in functie de gravitatea sa, de catre unul dintre fondatori.

rain0fthoughts©

    Acum este: Dum Ian 20, 2019 9:46 pm