[KNIFE] Regulament Admini

Distribuiţi
avatar
Cry
✪✪✪✪✪✪
✪✪✪✪✪✪

Mesaje : 24
Data de inscriere : 18/04/2016
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti

[KNIFE] Regulament Admini

Mesaj Scris de Cry la data de Sam Apr 30, 2016 9:52 pm

Regulament pentru admini1. Folosirea comenzilor/grab-ului sau alte comenzi pe alti admini in mod abuziv, este sanctionata cu avertisment/downgrade/remove.

2. Nu banati jucatori pe motiv de block exista grab, dar nu sa dai cu el de pamant
3. Adminii care lipsesc mai mult de sapte zile server/forum fara a-si anunta absenta  downgrade/remove

4. Este interzisa folosirea comenzilor: godmode, hook, hp, noclip, arme si asa mai departe, asupra jucatorilor - downgrade/remove.

5. Adminii care abuzeaza de comenzi sau dorm pe server vor fi sactionati cu avertisment/downgrade/remove (un admin trebuie sa isi faca treaba, sa fie activ, sa medieze orice forma de conflict si sa mentina buna desfasurare a jocului).

6. Nu banati jucatorii daca injura exista gag doar daca da retry dupa gag da-ti ban120 de minute! .

7. Nu jigniti jucatorii  in spatele la  fiecare jucator este un om real

8. Nu bagati harti cu o singura bara daca sunt mai multi de 10  jucatori

9. Toti adminii sunt obligati sa aiba cont pe forum.

10. Doar adminii au dreptul de a se pronunta la cereri cu pro/contra, respectiv de a argumenta decizia. Sloturile au dreptul de a se pronuna doar la cererile de slot! Pronuntarile cu CONTRA neargumentate nu se iau in considerare!

11. Discutiile intre admini ce tin de administrarea jocului, se poarta de preferat pe amx_chat. Informati jucatorii ca la raportarea codatilor sa foloseasca say_team @ mesaj sau tasta U urmate de mesaj cu @ in fata!

12. Nu se fac favoritisme pe server; nu se fac locuri pentru alti jucatori prin kick - avertisment.

13. Comenzile aplicate pe un jucator (gag, ban...) nu vor fi scoase de catre alt admin decat daca acesta are argumente solide in ceea ce priveste jucatorul sanctionat - avertisment.

14. La incalcarea regulilor mai putin grave se dau avertismente inaintea aplicarii sanctiunilor, nu dati ban decat cu motive solide!

15. Cand se baneaza un jucator, adminul responsabil trebuie sa detina dovezi referitoare la fapta jucatorului sanctionat. In caz contrar, adminul in cauza va primi avertisment/downgrade.

16. Sanctionarea jucatorilor se face in functie de gravitatea faptei, ordinea sanctiunilor nefiind mereu aceeasi.

17. Sanctionarea adminilor se face in functie de gravitatea faptei (avertisment, downgrade, remove, ban) de fondatorul serverului.

18. Hartile se schimba:
- mapa principala a serverului este 35hp_2 cand e maxim 10 jucatori; noaptea dupa ora 22:00 numai 35hp_2 se joaca si ziua in mare parte tot asta se joaca dar bagam si alte mape, pentru variatie;
- in ultimele 5 minute ale hartii curente, in urma unui vot;
- de comun acord cu jucatorii nemultumini de harta curenta, prin vot;
- cu sau fara vot atunci cand nu e alt admin pe server si este necesar;
- cand jucatorii depasesc numarul de locuri de pe harta, cu sau fara vot;
- cand este lag pe harta si jucatorii cer schimbare.
Intodeauna se dau minim doua harti la vot.

19. Daca un jucator este afk, il luati cu grab si il puneti pe cutii / pe mapa unde ceilalti jucatori nu pot face frag pe el. In cazul in care serverul este full si sunt jucatori afk, ii puneti la fel pe cutii dar daca sunt afk mai mult de 3 minute le dati kick.

20. Unban-ul se aplica NUMAI la aprobarea fondatorului - avertisment/downgrade.

21. Nu asteptati sa dea serverul automat votemap

22. Este interzis sa umblati pe alte nickuri pentru a-i testa pe alti admini... doar fondatorii au dreptul de a o face in scopul de a vedea daca adminii sunt capabili sau nu.

23. Reguli hook: nu faceti kill cu hook, nu folositi hook pentru a va deplasa mai repede pe jos si nici nu va deplasati dintr-o baza in alta cu hook. Hook-ul este strict pentru plimbare si urcat pe mapa. Nu folositi hook in timp ce jucati. Atunci cand dati hook unui player acesta trebuie advertizat cu cele de mai sus.

24. Orice ban aplicat unui player suspect de kb trebuie insotit de un demo (dovada solida) si postat pe forum in banlist. - Sanctiune: -grad / remove.


25.E interzis kill pe la spate dar nici sa suferim daca am murit de 2 3 ori  si sa banam jucatorul, trebuie avertizat daca tot insista cu kill pela spate ban maxim 5 minute

ATENTIE:

* Cei care fac cerere de admin si cersesc pro pe server, pe mess sau oriunde altundeva vor fi respinsi instant!

* Cererile care au fost respinse vor putea fi reluate dupa 14 zile de la respingere(de la momentul cand s-a inchis cererea).

    La întrebarea "Ai citit regulamentul?" vei raspunde cu da/nu, urmat de un cuvânt în limba engleza(la întâmplare).


* Cine face de cinci ori consecutiv cerere acces(admin/upgrade/slot) si nu reuseste sa primeasca, poate sa-si ia adio de la acces pe serverul de Knife timp de 3 luni!

* In caz de inactivitate , va trebui sa anuntati! Cine nu anunta si lipseste mai mult de sapte zile, primeste remove!

* Adminii care nu voteaza serverul sunt pasibili de retrogradare.

IMPORTANT:
Ne rezervam dreptul de a aduce orice fel de modificare asupra regulamentului de fata. Incalcarea unei reguli neprevazute in regulament va fi sanctionata in functie de gravitatea sa, de catre unul dintre fondatori.
rainofthoughts©

    Acum este: Dum Ian 20, 2019 9:42 pm